Hollands KroonVideo

Wieringen nu verkrijgbaar als legpuzzel (video)

Regio Noordkop geeft een puzzel weg!

Advertentie:

Hippolytushoef – De Wieringer Boekhandel heeft ter gelegenheid van hun 5-jarig bestaan een legpuzzel van het voormalige eiland Wieringen uitgebracht. Dankzij de medewerking van lokale (amateur) fotografen is deze puzzel van 1000 stukjes tot stand gekomen.

Eigenaresse Monique Redeker is zeer trots en verwacht dat de 500 aangeschafte puzzels á €19,95 per stuk snel worden verkocht. Voordat de puzzel in de winkel lag zijn er al een flink aantal bestellingen geplaatst, dus bij interesse: wees er snel bij.

Monigue heeft in 2016 de boekhandel overgenomen van Burghout. “Ik probeer zoveel mogelijk als klant te denken en uit te vinden wat ze zoeken en tot nu gaat dit prima. Hippolytushoef is een leuke plek en de mensen puzzelen graag en lezen ook graag een goed boek.”

Regio Noordkop geeft een puzzel weg. Interesse? Mail naar nieuws@regionoordkop.nl ovv Wieringen puzzel en vermeld in de mail uw naam en adres en waarom u graag de puzzel wint. Onder de inzenders wordt behalve een puzzel ook een setje Wieringer ansichtkaarten verloot.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button