Hollands KroonVideo

Hoop publiek en ronkende motoren bij grasmaaier race (video)

Adverentie

Hippolytushoef – Aan de Noorderlaan in Hippolytushoef waren verschillende races met dirtkarts, kinderquads en grasmaaiers.

Het talrijke publiek kon op zondagmiddag onder een heerlijk zonnetje genieten van de verschillende motoren. Door spreekstalmeester Thomas Tijsen werd iedereen goed op de hoogte gehouden van de verrichtingen.

De grasmaaiers kunnen snelheden van zo’n 80 km/uur halen en het gaat er dan ook behoorlijk hard (maar fair) aan toe.

De deelnemers moesten verschillende manches rijden en er gebeurde in één manche nogal iets opvallends. Vier coureurs verloren achter elkaar allemaal hun linker achterband. De jury heeft de later winnaar nog op het matje geroepen, maar kon geen bewijs vinden dat hij hier iets mee te maken had.

Voor de jeugd waren er kinderquads en deze gingen ook vol gas over de baan. De laatste grasmaaier race van dit jaar in Hippolytushoef is op zondag 1 oktober aan de Normerlaan.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button