Nieuws

Installatie Koen Schuiling in Groningen

Adverentie

Koen Schuiling wordt maandag 30 september in een bijzondere raadsvergadering geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Groningen. De raadsvergadering is van 16.30 tot 17.30 uur en wordt live uitgezonden via de website van de gemeenteraad van Groningen.

In verband met de capaciteit van de raadzaal van het stadhuis is de raadsvergadering alleen voor genodigden toegankelijk. Schuiling zal in de periode na zijn installatie als burgemeester kennismaken met inwoners, instellingen en organisaties in de gemeente.

Schuiling volgt Peter den Oudsten op die afscheid neemt tijdens een bijzondere raadsvergadering op vrijdag 27 september.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button