Hollands Kroon

Hulp voor Zwembad De Terp

Advertentie:

Wieringerwerf – Zwembad De Terp in Wieringerwerf heeft veel extra kosten moeten maken in verband met de te treffen coronamaatregelen. Iedereen die het bad bezoekt kan via een duidelijk bord de richtlijnen lezen waaraan bezoekers zich moet houden. Bij binnenkomst moeten de bezoekers de handen desinfecteren en verder zijn in het bad diverse aanpassingen gedaan.

Bij Hollands Kroonse Uitdaging heeft de overkoepelende organisatie SSWW een goed onderbouwde aanvraag, die voldeed aan de criteria, ingediend om deze incidentele kosten vergoed te krijgen. Deze werd toegekend. Via onderstaande link zijn enkele foto’s te zien van de aangeschafte materialen en het instructiefilmpje ‘Het Nieuwe Zwemmen’.

https://www.facebook.com/watch/?v=1252559505085714

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button