Sport

Nieuwe trainingspakken voor FC Den Helder

Den Helder – De selectie van F.C. Den Helder is door hoofdsponsor Aannemingsbedrijf A.Tuin in nieuwe trainingspakken gestoken. Duco Swart, Jelmer Philip, Tom van Zandwijk en aanvoerder Kenny Gerssen doken het pashok in en zijn zeer tevreden met de nieuwe pakken.

“Het heeft wel een uitstraling als je met heel het team in een pak komt”, zegt Tom van Zandwijk “Je ziet ook steeds meer in de sport dat het iets extra’s geeft als een ploeg als eenheid voor de dag komt”, vult Duco Swart aan.

Ook aanvoerder Kenny Gerssen en doelverdediger Jelmer Philip zijn blij dat de selectie nieuwe trainingspakken heeft. “Het geeft wel uitstraling als je er zo goed bij loopt. Dat moet je denk ik ook uitstralen als F.C. Den Helder zijnde. Het pak is ook heel mooi, dat is helemaal mooi meegenomen”, aldus de spits en de doelverdediger.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button