Sport

Dozy begint seizoen met winst tegen kampioensconcurrent

Advertentie:

Den Helder – De dames van Dozy tafeltennis zijn het seizoen goed begonnen. De ploeg won met 5-2 de uitwedstrijd tegen VTV, de op voorhand grootste concurrent voor het landskampioenschap. Ana Gogorita was dan ook tevreden.

“5-2 winst tegen VTV is een goed begin”, aldus Gogorita. “Het was ondanks de 5 punten wel een pittige ontmoeting, de finale om het kampioenschap zou best eens tegen VTV kunnen zijn.” Voor de tafeltennissters was het sowieso even wennen, want het dubbel is terug op de agenda, als zevende partij. Elk team bestaat uit drie speelsters die elk twee keer in actie komen. Het slot van de ontmoeting is dan dus het dubbel.

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen is aanstaande zondag. Dozy speelt dan om 14.00 uur tegen DHC. Publiek is uiteraard welkom in de sporthal aan de GP Blankmanstraat in Den Helder.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button