Den Helder

Eben Haëzer-school heeft een nieuwe directeur

Den Helder – De nieuwe directeur van de Eben Haëzer-school is geboren en getogen in de Visbuurt: José Vos. “Ik ben trots om deel uit te mogen maken van deze mooie school en wil samen met alle betrokkenen aan de slag om de Eben Haëzer steviger op de kaart te zetten.”

Vos is een ervaren leerkracht die bijna alle groepen les heeft gegeven en daarna doorgroeide tot schooldirecteur. De school laat weten dat haar visie aansluit bij het kindgerichte onderwijs op de Eben Haëzer. Volgens Vos moeten kinderen “een nieuwsgierige, ondernemende en zelfstandige houding ontwikkelen, van en met elkaar leren, verantwoordelijkheid dragen en betrokken zijn bij hun eigen leerproces.” Daarbij zet ze als directeur in op de wisselwerking tussen ouders, leerlingen en het onderwijspersoneel.

Samen met het team gaat ze verder met de ingezette onderwijsontwikkelingen, zodat de school nog betere prestaties behaalt. “Ik ben ambitieus en merk die mentaliteit ook in ons team. Natuurlijk betrekken we ook de ouders en de leerlingen hierbij. Ik wil graag van ze weten wat zij belangrijk vinden. Want voor hen doen we het. Onze leerlingen verdienen gewoon een fantastische basisschooltijd met goed onderwijs. Als iedereen met plezier naar school gaat, dan volgt leren vanzelf.”

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button