Hollands Kroon

Nieuw asfalt voor deel N249, weg 1 dag afgesloten

Adverentie

Anna Paulowna – WaakSaam voert in opdracht van de provincie Noord-Holland werkzaamheden uit op een deel van de N249, tussen Anna Paulowna en ’t Zand. Op donderdag 5 oktober wordt tussen 07.00 uur en 17.00 uur het asfalt onder de Zijperdijk vervangen. Dit betekent dat de N249 tussen de rotonde N249/Randweg en rotonde N249/Keinsmerweg afgesloten is voor al het verkeer.

Doorgaand verkeer volgt een omleidingsroute via de N99, N9 en Stolperbasculebrug. Onze werkzaamheden zijn weersafhankelijk, daarom is 6 oktober als reservedag ingepland.

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button