Cultuur/NatuurHollands Kroon

Afwisselend online programma bij 6e Open Cultuur Podium

Hollands Kroon – Negen culturele activiteiten zullen gepresenteerd worden in de live uitzending van het zesde Open Cultuur Podium in Hollands Kroon. De uitzending is zondag 25 oktober vanaf 17:00 uur live te volgen op de Facebookpagina van Het Cultuurplatform Hollands Kroon https://www.facebook.com/CultuurplatformHK.

Er zijn muzikale optredens van Toetti’s Muziekclub, Harmonie De Eendracht, singer-songwriter Ton van der Winden, gitarist The Chief en duo Greetje van Roon & Herman Koopman. En een exclusieve première van Vaart de band met hun nieuwste single “Te mooi om waar te zijn”.

Verder laat de Sint Janschool uit Breezand de kijker genieten van het Muziekfeest gehouden door alle klassen. En er zijn video’s over de korenmolen De Hoop in Den Oever en over de Kolfclub uit Nieuwe Niedorp. Presentatie van de uitzending is in handen van Joop Luten. De uitzending duurt 30 minuten

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button