Uitgaan

Expositie KunstLicht sfeermaker in Anna Paulowna

Anna Paulowna – In Anna Paulowna komt een speciale kunstlichtexpositie. Deze is op vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober van 17:00 tot 21:00 uur te bewonderen.

Op de Nederlands Hervormde kerk aan de Molenvaart 21 worden lichtobjecten tentoongesteld. Buiten staat een lichtinstallatie vervaardigd uit IBC-vaten. De objecten zijn begin oktober gemaakt tijdens acht verschillende workshops, waarin door ruim veertig mensen is gewerkt met klei, steen, vilt, blik, restmaterialen en natuurlijke materialen. Ook zijn er tekeningen en foto’s gemaakt met een andere kijk op licht. Enkele kunstenaars/workshopbegeleiders tonen ook eigen werk.

Tijdens de openstelling treden twee koren op. Op vrijdag staat Pur Sang op het podium en op zaterdag Rythm Voice. Beide avonden van ongeveer 19:30 tot 20:30 uur. Dit initiatief is van Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna. De organisatie wil bewoners activeren en motiveren om (samen) te spelen en te genieten van kunst in combinatie met licht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button