Uitgaan

Zangeres Krystl komt naar de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – Krystl treedt zaterdag 16 maart op in de Cultuurschuur in Wieringerwerf. De Nederlandse zangeres, onder meer bekend van de nummers Circles en Bottles, neemt het publiek mee in haar repertoire van de afgelopen twaalf jaar.

Vorig jaar bracht Krystl haar derde soloalbum uit: Good For You, Good For Me. De plaat gaat over de fases van een break-up en is haar meest persoonlijke album tot nu toe. De artieste laat hierop een ander geluid horen en een andere kant van zichzelf zien; atmosferisch, melancholisch en kwetsbaar. Met deze nieuwe songs is Krystl op tour. De zangeres laat in deze intieme show al haar facetten zien; van krachtig en energiek tot aan klein en ontroerend.

Het concert vindt 16 maart om 20:00 uur plaats. Meer informatie over het optreden is te vinden op www.decultuurschuur.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button