Den HelderVideo

Samenvoeging test- en vaccinatielocatie Den Helder (video)

Advertentie:

Den Helder – De test- en de vaccinatielocatie in Den Helder worden vanaf maandag 25 oktober samengevoegd, zo meldt GGD Hollands Noorden. Voortaan kan voor beide onderdelen van de coronaorganisatie terecht in het voormalige gemeentehuis, aan de Drs. F. Bijlweg 20.

Met de samenvoeging stoppen de testactiviteiten in het voormalige bedrijfspand aan de Handelskade. Tot de samenvoeging is besloten omdat de drukte op beide locaties de laatste maanden is afgenomen. Bovendien is het pand aan de Handelskade geen ideale plek in de wintermaanden.

Dat coronatesten voortaan worden afgenomen in het voormalige gemeentehuis betekent dat het een zogenaamde walk-trough locatie wordt. Dit in tegenstelling tot het pand aan de Handelskade waar het principe drive-trough werd toegepast. Als mensen afspraak maken voor een coronatest wordt de nieuwe locatie aangegeven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button