Uitgaan

Team Sportservice organiseert uurtje prikkelarm schaatsen op ijsbaan

Advertentie:

Den Helder – Kinderen razen voorbij, plotselinge bewegingen en onverwachte drukte. Niet voor iedereen is schaatsen op een overvolle ijsbaan prettig. Daarom biedt Team Sportservice Noordkop het Maatjesschaatsen aan. De ijsbanen in Den Helder en Schagen reserveren op verschillende data een uurtje voor prikkelarm schaatsen met een maatje.

Dit jaar is er een overdekte ijsbaan in de binnenstad van Den Helder (Beatrixstraat) en in Schagen (de markt). Op beide locaties is er een speciaal uur voor onder andere mensen met een beperking. In Den Helder kan iedereen die dat prettig vindt op zondag 17 december van 09:00 tot 10:00 uur meedoen met maatjesschaatsen. In Schagen is dit op zondag 10 december en zaterdag 23 december van 09:00 tot 10:00 uur.

Zo kan echt iedereen genieten van een rondje glijden op het ijs. Een maatje kan een familielid, begeleider, vriend of vriendin zijn. Iemand om gezellig samen mee te schaatsen en die misschien een beetje kan helpen met schaatsen.

Gratis entree
Maatjesschaatsen is gratis toegankelijk voor schaatsers met hun maatje. Ook kunnen gratis schaatsen worden geleend. Team Sportservice roept daarbij wel op dat bezoekers niet met noren op de ijsbaan mogen. Daarnaast zijn handsschoenen zijn verplicht. Bij uitzondering zijn tijdens dit uur schoenen wel op het ijs toegestaan. Mensen die hulpmiddelen behoeven, kunnen die ook gratis gebruiken.

Aanmelden van tevoren is verplicht via een mail of telefoontje naar Rina Blondeau, rblondeau@teamsportservice.nl of 088-2037350. Aanmelden met een groep is ook mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button