Uitgaan

Winnubst verzorgt optreden bij het KIM

Den Helder – Harmonieorkest Winnubst treedt na een onderbreking van tweeënhalf jaar op in ’t Zaaltje van het Koninklijk Instituut van de Marine (KIM). Deze avond wordt mogelijk gemaakt door de Koninklijke Vereniging van Marine Officieren.

Het orkest onder leiding van dirigent Bert Willemsen, speelt een gevarieerd programma. Speciaal voor deze avond brengt Winnubst een muziekstuk over de Vikingen, de Noorse bloeddorstige piraten. Maar ook komen blues, swing, latin en filmmuziek voorbij. Een veelzijdig programma zoals dat van Winnubst verwacht mag worden. Het programma wordt gepresenteerd door Gerlof Boers.

Aanmelden
Het optreden is op maandagavond 14 november. De deuren van ’t Zaaltje aan de Paleiskade openen om 19:30 uur. Voor de toegang tot het KIM, kan gebruik gemaakt worden van de ingang nabij sportschool de Zweedse. De gasten kunnen dan parkeren bij het Marine Museum. Het concert begint om 20:15 uur. De toegang tot dit concert is gratis. Vooraf aanmelden is noodzakelijk via administratie.kim@mindef.nl.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button