Uitgaan

Hortus Overzee sluit seizoen af met speciale viering

Adverentie

Den Helder – Het seizoen van 2023 wordt bij Hortus Overzee in stijl afgesloten met een speciale viering. Geïnteresseerden zijn zondag 29 oktober tussen 12:00 en 17:00 uur van harte welkom om voor de laatste keer dit seizoen een kijkje te nemen bij Hortus Overzee. Zij worden begroet met een hartelijk ‘Selamat Makan’.

Bezoekers kunnen dwalen tussen weelderige groene bladeren in de kassen, waar de aroma’s van vers bereide Indische lekkernijen zich vermengen met de lucht. Van smaakvolle lemper tot heerlijke pasteitjes: Hortus Overzee gaat voor een culinair feest voor de smaakpapillen. Terwijl wordt genoten van deze verrukkelijke gerechten, betovert de dansgroep “Cakrawala Budaya Nusantara” hen met adembenemende optredens. Danseressen Yuni, Tuti en Betty brengen de rijke cultuur van de Indonesische archipel tot leven met hun gracieuze bewegingen. “Cakrawala Budaya Nusantara” betekent letterlijk “Culturele horizonten van de archipel,” en ze nemen het publiek mee op een reis door deze betoverende horizonten.

Verder zullen de energieke klanken van Peter Tatipata & the Black Eyes de lucht vullen, waardoor kan worden mee geswingd op hun live muziek. Tussen al het plezier door kan het publiek de kassen verkennen en wandelen door de prachtige tuinen van Hortus Overzee. Een kans om de geheimen van deze betoverende tuinen te ontdekken. Ook is het mogelijk een beetje van “Selamat Makan” mee naar huis te nemen, zoals een stukje lemper of pasteitje.

Entree
Toegang tot dit  evenement bedraagt € 6,00 per persoon, inclusief een kopje koffie of thee. Voor de “Vrienden van de Hortus” is de entree zelfs gratis op vertoon van hun Vriendenkaart.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button