112

Aanrijding busje en tractor op N9

Advertentie:

Een bedrijfsbus en een tractor waren woensdagmiddag betrokken bij een aanrijding op de parallelweg van de N9 bij Julianadorp. Beide voertuigen hebben elkaar slechts licht geraakt, de remactie die daarop volgde heeft er voor gezorgd dat de lading van de bedrijfsbus naar voren schoof, tegen het cabine-tussenschot.

De klap moet zo groot zijn geweest dat de bestuurder waarschijnlijk hierdoor knock-out is gegaan. De bus is tot stilstand gekomen in de berm van de N9 en omstanders hebben de bestuurder bewusteloos aangetroffen. De tractorbestuurder had niet door dat er schade was en is doorgereden. Deze heeft zich later op de plaats van het incident gemeld.

Een ambulance heeft de bestuurder met onbekende verwondingen meegenomen naar het ziekenhuis. De schade van de aanrijding is slechts een kapotte zijspiegel.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button