Uitgaan

Meneertjes Slodde & Vos komen naar De Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – Het theater van de Cultuurschuur trapt het seizoen af met een vrolijke, muzikale jeugdvoorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar.

SlodDe, de ondeugende muzikant & Vos, de pientere uitvinder maken samen de meest bizarre avonturen mee. In hun eerste echte liedjesshow nemen ze de bezoeker mee naar de doldwaze Geluidentuin, waar ze gaan dansen, zingen, feesten en waar iedereen vooral een beetje lief is voor elkaar. Verdwaal in de fantastische wereld waar niets te gek is, waar alleen maar superhelden zijn en waar de kinderen de baas zijn als papa en mama slapen.

De voorstelling is op zondag 24 september om 11:00 uur en kaarten zijn te bestellen via de website van de Cultuurschuur, www.decultuurschuur.nl of eventueel te koop aan de kassa voor aanvang van de voorstelling.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button