Hollands KroonVideo

Open dag schietvereniging Wieringermeer (video)

Advertentie:

Afgelopen zondag was het open dag bij de Schietvereniging de Wieringermeer, geïnteresseerden konden kennis maken met de schietsport en zien hoe deze is gevestigd in Wieringerwerf.

De schietvereniging heeft de beschikking over 10 banen en kan worden geschoten met lucht- en/of vuurwapens met een klein kaliber. Luchtschieten gebeurt met luchtpistolen en/of luchtgeweer en bij de vuurwapens kan dit met pistolen, karabijn of geweer.

Voor de meeste leden is het een hobby, enkele leden nemen deel aan wedstrijden zowel binnen de eigen vereniging als in de regio bij collega schietverenigingen.

Interesse? Op zoek naar meer informatie? Kijk dan op svdewieringermeer.com. Het hebben van een wapen is geen verplichting, leden kunnen ook gebruik maken van een wapen van de schietvereniging.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button