Hollands Kroon

Snelheid Flevoweg verhoogd naar 66 km/uur…

Advertentie:

Snelheid omhoog, snelheid omlaag. Overdag wel en ’s avonds niet. Wie even niet oplet is de draad al snel kwijt en nu blijkt de snelheid op de Flevoweg in Middenmeer ook al gewijzigd. Daar is de maximumsnelheid juist weer verhoogd, van 60 naar 66 kilometer per uur. Toch?

Een foto liegt niet, was ooit een keiharde waarheid. Of dat anno 2019 nog steeds zo is? Deze foto, woensdagochtend gemaakt, toont de Flevoweg in elk geval met een duidelijke maximumsnelheid van 66 km/uur. Of zou het iets te maken hebben met carnaval? De carnavalsvereniging De Meerkoetelaars uit Middenmeer bestaat volgend jaar immers 66 jaar en het seizoen is recent afgetrapt.

Voor een carnavalsvereniging geldt 11 als het mooiste getal. Een veelvoud van 11 moet gevierd worden en dat doen de Meerkoetelaars dan ook. Een geintje hoort daar zeker bij, dus of we die 66 kilometer per uur nou echt helemaal serieus moeten nemen…

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button