Hollands Kroon

Zeer succesvolle beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging

De tweede beursvloer van de Hollands Kroonse Uitdaging heeft woensdag voor liefst 74.965 euro aan handelswaarde opgeleverd. Knap, want alles ging met gesloten beurs. Aanbieders en vragers vonden elkaar in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

Handelen zonder geld, het was dan ook geen normale beursvloer, maar eentje waarbij gehandeld werd ‘in betrokkenheid’. “Met als doel Hollands Kroon een stukje mooier te maken”, aldus Edwin Wittink. De een had een koelkast, de ander kon die net goed gebruiken. Of een match waarbij partij A partij B gaat leren hoe een persbericht te schrijven. Het ging sneller dan gedacht en er werden ook veel meer matches gemaakt dan vooraf verwacht. Wittink was na afloop dan ook een zeer tevreden mens. De beursvloer gaat volgend jaar zeker op herhaling, want “het moet een mooie traditie worden”.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button