Uitgaan

Zevende editie Winterdromen in de Stadshal

Voor de zevende keer vindt zondag 1 december Winterdromen plaats in de Stadshal van De Kampanje. Van 12.00 tot 17.00 uur kan publiek struinen langs mooie kramen, genieten van muziek, een modeshow en nog veel meer.

WinterDromen bestaat net als ZomerDromen ook uit meerdere onderdelen. In de Stadshal is een Wintermarkt met allerlei verschillende kramen van brocante tot prachtige sieraden van heerlijke winterthee tot kerststukken. Op het foodplein staan dit jaar onder andere Slagersatelier Duyzer, Bom Dia en Puur Dunselman.

Verder zijn er demonstraties en workshops streetdance van Rik Niks Bodylanguage en ook de balletleerlingen van Rinske Posthumus van Triade geven een optreden. Om 13.30 en 15.30 uur betreden de modellen van Nameless en Nypels Mannenmode de catwalk voor een modeshow. Tijdens de modeshow wordt feestkleding geshowd en tussen de modeshows door is er live muziek.

Hapjes en drankjes
Tijdens WinterDromen zorgen de medewerkers van restaurant Stoom voor de lekkerste hapjes en drankjes. Dat wordt genieten van heerlijke erwtensoep, de warme chocomel met slagroom en apfelstrüdel, glühwein of een broodje warme beenham. De toegang voor WinterDromen is € 3,- per persoon, kinderen tot en met 10 jaar zijn gratis.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button