Den HelderZakelijk

Dunselman zoekt hulppietjes voor Chocoladefabriek

Den Helder – Help mee in de Chocoladeletterfabriek en ontmoet de Sint (op 1,5 meter). In de Beatrixstraat 86 heeft Sint dé Chocoladeletterfabriek van Den Helder. Iedere dag maken de chocoladepieten daar de lekkerste chocoladeletters. En ze hebben hulp hard nodig!

De chocoladeletters zijn niet aan te slepen! Maak daarom je mooiste chocoladeletter zelf in de chocoladeletterfabriek met hulp van een echte chocolatier en natuurlijk van Sinterklaas (op 1,5 meter afstand). Er mogen alléén kinderen de chocoladeletterfabriek betreden, helaas geen begeleider(s). Dit om de veilige 1,5 meter te waarborgen. De fabriek is zaterdag geopend vanaf 10.30 uur, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk!

Kijk voor alle informatie op de website: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-de-chocoladeletterfabriek-van-bakkerij-dunselman-127868471039?

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button