Den HelderZakelijk

Dunselman zoekt hulppietjes voor Chocoladefabriek

Advertentie:

Den Helder – Help mee in de Chocoladeletterfabriek en ontmoet de Sint (op 1,5 meter). In de Beatrixstraat 86 heeft Sint dé Chocoladeletterfabriek van Den Helder. Iedere dag maken de chocoladepieten daar de lekkerste chocoladeletters. En ze hebben hulp hard nodig!

De chocoladeletters zijn niet aan te slepen! Maak daarom je mooiste chocoladeletter zelf in de chocoladeletterfabriek met hulp van een echte chocolatier en natuurlijk van Sinterklaas (op 1,5 meter afstand). Er mogen alléén kinderen de chocoladeletterfabriek betreden, helaas geen begeleider(s). Dit om de veilige 1,5 meter te waarborgen. De fabriek is zaterdag geopend vanaf 10.30 uur, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk!

Kijk voor alle informatie op de website: https://www.eventbrite.nl/e/registratie-de-chocoladeletterfabriek-van-bakkerij-dunselman-127868471039?

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button