Hollands KroonPolitiek

Senioren Hollands Kroon: “wij houden ons aan akkoord”

Hollands Kroon – Nadat eerder Jeff Leever een verklaring uitgaf over de recente ontwikkelingen rond Leever en Senioren Hollands Kroon, heeft nu ook de fractie van Senioren Hollands Kroon er behoefte aan een verklaring te geven. “Ten eerste betreuren wij het dat fractiegenoot Jeff Leever heeft besloten de fractie te verlaten. Zijn verdiensten voor de fractie en daardoor voor Hollands Kroon worden gewaardeerd. Vanaf het begin van de partij heeft hij zich ingezet voor de SHK en voor de inwoners van Hollands Kroon.”

“Over de gang van zaken over het proces van de ingediende en weer ingetrokken vragen delen wij het volgende mee. Pim de Herder was in eerste instantie mede-indiener van vragen, maar is niet op de hoogte gesteld van dat de in het proces bijgestelde en aangevulde vragen niet waren teruggelegd bij de fractie, wat voor ons een gebruikelijke gang van zaken is.”

“Onze fractie houdt zich aan het akkoord zoals dat met CDA en VVD is overeengekomen met inachtneming van wat daarin staat over het participatieproces met inwoners. Onze fractie zal in dat verband de problematiek rondom de vestiging van datacenters in coalitieverband agenderen.”

De fractie van Senioren Hollands Kroon
Jip Pankras, Piet Dijkstra, Pim de Herder, Henk Koomen, Peter C. Meijer en Gerrit Roos.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button