Den Helder

Werkzaamheden aan de Jan Verfailleweg

Den Helder – D. van der Steen BV gaat van woensdag 2 december 7.00 uur tot en met woensdag 9 december 17.00 de fietsstrook aan de Jan Verfailleweg tussen het Liniepad en de Noordzeestraat vernieuwen. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in opdracht van gemeente Den Helder. De weg blijft open voor automobilisten, maar zij delen een baan. Fietsers worden omgeleid.

Op woensdag 2 december frezen de werknemers van D. van der Steen BV asfalt. Bewoners kunnen hierdoor geluidsoverlast ervaren. Tijdens de werkzaamheden zijn woningen, bedrijven en overige gebouwen bereikbaar. Eén rijbaan wordt afgesloten, zodat er genoeg ruimte is om te werken aan het fietspad. Auto’s kunnen om-en-om langs de werkzaamheden. De fietsstrook wordt afgesloten. Fietsers worden omgeleid via de Noordzeestraat.

Er wordt verzocht om woensdag 2 december en 9 december niet met de auto langs de Jan Verfailleweg te parkeren tussen het Liniepad en de Noordzeestraat. Huisvuil wordt gewoon opgehaald, dit mag op de reguliere dagen aan de straat worden gezet.

Meer informatie
Helaas is overlast niet te voorkomen. Als bewoners teveel overlast ervaren kunnen zij contact opnemen met de uitvoerder Cees Reijne via telefoonnummer 06-51496255. Dit nummer mag ook gebeld worden voor meer informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button