Cultuur/Natuur

Ontdek de kleuren van de herfst

Adverentie

Den Helder – Het is herfst. De tijd van vallende bladeren, prachtige paddenstoelen en bijzondere luchten. Is er nog kleur te vinden in de natuur in de herfst? Hoogste tijd om dat te gaan ontdekken bij De Helderse Vallei.

Van dinsdag 23 november tot en met zondag 28 november kunnen deelnemers tussen 10:00 en 16:30 uur een kleurenkaart lenen bij De Helderse Vallei. Op deze kaart staan twaalf kleuren die de belangstellenden kunnen gaan zoeken in de natuur. Leuk voor jong en oud, want het biedt een nieuwe blik op de natuurlijke omgeving.

De kleurenkaart is gratis te lenen bij de balie in het duurzaamheidscentrum van De Helderse Vallei. Omdat het centrum de activiteiten graag zo duurzaam mogelijk aan willen bieden, worden de deelnemers verzocht de kaart na gebruik weer in te leveren, zodat deze opnieuw gebruikt kan worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button