Den Helder

Rotary kalender nu verkrijgbaar

Den Helder – Zoals elk jaar brengt de Rotary Club Den Helder een kalender uit met daarin opgenomen prachtige foto’s van kenmerkende plekken in en vergezichten van Den Helder. Fotografe Ida Woort heeft, geheel belangeloos, ervoor gezorgd dat de kalender er weer top uitziet. Een ‘must’ voor alle Helderse huishoudens. Mooi Sinterklaas of Kerstgeschenk toch?

De netto opbrengst van de verkoop van de kalender gaat elk jaar naar goede (Helderse) doelen, dit jaar zijn dat het Vogelasiel en het Blijf van mijn lijf huis. De Rotary Club Den Helder wil graag bijdragen aan het goede werk van deze twee organisaties. Mede door de hulp van een aantal Helderse bedrijven is het weer gelukt om de productiekosten van de kalenders laag te houden, zodat het overgrote deel van de verkoopopbrengst ten goede komt aan de goede doelen.

De kalender is vanaf nu voor €9,95 te koop bij de vestigingen van Bruna Keizerstraat, De Schooten en Julianadorp, Primera Marsdiepstraat en Julianadorp, maar ook bij Bloesem Middenweg, de VVV (Gebouw 52 Willemsoord), AH Schooten Plaza, Wilms Meubelstoffeerderij, Combi Den Helder, Drogisterij Buurman en bij Egner Thuis op kantoor aan de Industrieweg.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button