Den Helder

Veel animo voor de bedrijfsboxen op De Dogger

Den Helder – Er worden binnenkort kleine bedrijfs-/opslagboxen van Boxcomplex gerealiseerd in Den Helder op bedrijventerrein De Dogger. De voorbereidingen zijn in volle gang. Den Helder wordt het 20ste park van Boxcomplex, maar het eerste park in het Noord-Holland. Ondanks dat er op locatie nog niets te zien is stromen de aanvragen binnen.

Het park gaat bestaan uit 141 betonnen bedrijfsunits, variërend in grootte van 9m² tot 42m² en worden door kleine bedrijven meestal gebruikt voor opslag. Maar ook zzp’ers benutten de mogelijkheid om er te werken. De boxen en het park zijn van alle gemakken voorzien, zo is er in elke ruimte tl-verlichting en elektra aanwezig; op het terrein is een gemeenschappelijk toilet. Alle boxen hebben een eigen huisnummer en postbus en kunnen dus als vestigingsadres gebruikt worden door bedrijven.

Het complex is veilig en netjes; het complex is omheind, de poort is gesloten en er is camerabeveiliging. De sociale controle is groot. Elke boxgebruiker kan via een app op zijn telefoon de camerabeelden zien. Iedereen kan dus precies zien wie er komt en wie er gaat. De boxen zijn te koop vanaf €13.900,- en te huur vanaf €89,- per maand.

Meer informatie is te vinden op www.boxcomplex.nl

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik was tot en met oktober 2022 werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business.

Wellicht ook interessant

2 reacties

  1. Camera beelden voor iedereen te zien op de mobiele telefoon.Dat is zwaar in strijd met de privacy wetgeving.

Back to top button
%d bloggers liken dit: