Den Helder

Veel animo voor de bedrijfsboxen op De Dogger

Advertentie:

Den Helder – Er worden binnenkort kleine bedrijfs-/opslagboxen van Boxcomplex gerealiseerd in Den Helder op bedrijventerrein De Dogger. De voorbereidingen zijn in volle gang. Den Helder wordt het 20ste park van Boxcomplex, maar het eerste park in het Noord-Holland. Ondanks dat er op locatie nog niets te zien is stromen de aanvragen binnen.

Het park gaat bestaan uit 141 betonnen bedrijfsunits, variërend in grootte van 9m² tot 42m² en worden door kleine bedrijven meestal gebruikt voor opslag. Maar ook zzp’ers benutten de mogelijkheid om er te werken. De boxen en het park zijn van alle gemakken voorzien, zo is er in elke ruimte tl-verlichting en elektra aanwezig; op het terrein is een gemeenschappelijk toilet. Alle boxen hebben een eigen huisnummer en postbus en kunnen dus als vestigingsadres gebruikt worden door bedrijven.

Het complex is veilig en netjes; het complex is omheind, de poort is gesloten en er is camerabeveiliging. De sociale controle is groot. Elke boxgebruiker kan via een app op zijn telefoon de camerabeelden zien. Iedereen kan dus precies zien wie er komt en wie er gaat. De boxen zijn te koop vanaf €13.900,- en te huur vanaf €89,- per maand.

Meer informatie is te vinden op www.boxcomplex.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Camera beelden voor iedereen te zien op de mobiele telefoon.Dat is zwaar in strijd met de privacy wetgeving.

Wellicht ook interessant

Back to top button