Sport

FC Den Helder speelt gelijk en loopt eerste periodetitel mis

Adverentie

Den Helder – De veldvoetballers van FC Den Helder hebben zondag in de derde klasse een vervelende middag gehad. Tegenstander SEW kwam na een 2-0 achterstand toch weer terug tot 2-2. Door deze puntendeling van het team van trainer Ben de Visser gaat de eerste periodetitel naar Always Forward.

Het begon allemaal zo goed voor FC Den Helder, dat in de eerste helft heer en meester was. Kenny Gerssen maakte al vrij snel de openingstreffer en SEW werd lange tijd onder druk gezet. Nog voor het rustsignaal was het Gerssen die opnieuw scoorde: 2-0. Zo was er halverwege geen vuiltje aan de lucht voor de Nieuwediepers. Dat veranderde in de tweede helft, toen SEW steeds meer grip op de wedstrijd kreeg en twee keer makkelijk tot scoren kwam: 2-2.

FC Den Helder had in de tweede helft zeker ook nog enkele kansen op een treffer, maar die werden of gestopt of de scherpte ontbrak. Ook de hoekschoppen werden door de thuisploeg minder goed genomen. De thuisploeg werkte in de slotfase nog hard om weer op voorsprong te komen, maar het lukte de Nieuwediepers niet om alsnog de punten in eigen huis te houden.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button