Sport

Kleine Sluis pakt in blessuretijd nog volle buit

Adverentie

Anna Paulowna – De veldvoetballers van Kleine Sluis hebben zondag in de derde klasse met 0-1 gewonnen van Texel ’94. Invaller Jaap Geerligs was in de 96e minuut verantwoordelijk voor de enige treffer van het duel. Door deze winst blijft het team van trainer Remy Zoer meedoen in de subtop.

Het werd een duel waarin beide teams aan elkaar gewaagd waren. Kleine Sluis en Texel ’94 speelden met veel inzet en creëerden ook regelmatig kansen. De eilandbewoners werden in het eerste bedrijf drie keer gevaarlijk, maar in de afronding ging het telkens mis. Dat is een probleem waar het team van trainer Mark Pauli al het gehele seizoen mee te kampen heeft.

In de tweede helft viel er aan strijdlust niets aan te merken op beide teams. Wel werd de scherpte aanvallend nog minder. Kleine Sluis-trainer Zoer bracht Geerligs in het veld om voorin wat meer kracht te krijgen. Die wissel pakte goed uit, want de invaller maakte in de zesde minuut van de blessuretijd de bevrijdende 0-1. De treffer van Geerligs werd dan ook uitbundig gevierd. Kleine Sluis pakt de laatste weken veel punten. De ploeg uit Anna Paulowna speelt nog drie wedstrijden voor de winterstop en hoopt daarin in de subtop te blijven.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button