Sport

Verliezend vv Succes zit in moeilijke periode

Advertentie:

Hippolytushoef/Winkel – Het gaat even iets minder met de voetballers van VV Succes in de vierde klasse zondag. De ploeg uit Hippolytushoef ging tegen Winkel voor de tweede week op rij onderuit. Het werd 4-2.

Nog steeds zijn er bij de selectie van trainer Ben Visser een groot aantal blessures. Toch kende de ploeg uit Hippolytushoef een droomstart van de wedstrijd door al na vijf minuten de 1-0 te maken. Tom Kamp gaf een voorzet aan Bram Dekker, die de 0-1 scoorde. Daarna kreeg thuisploeg vv Winkel de overhand in de wedstrijd. “We hadden veel moeite met het spel van Winkel”, vertelt Succes-trainer Visser. “Misschien hadden we ogenschijnlijk wel iets meer overwicht, maar de thuisploeg maakte goed gebruik van de ruimtes die we daarbij boden.”

Na negentien minuten kwam Winkel op gelijke hoogte door een treffer van Rick Fijnheer. Een kleine tien minuten later scoorde de thuisploeg opnieuw: 2-1. Dat was tevens de ruststand. Na de theepauze zette Winkel door en maakte het al snel de 3-1. “Een kwartier voor tijd kon Bram Dekker weer scoren, en we kregen weer een beetje hoop”, aldus Visser. “Het ontbrak echter aan geluk om terug te komen. Het verlies is vervelend, maar we blijven in de kopgroep.”

Geen geluk
Visser is niet blij met de vele en vaak langdurige blessures van enkele belangrijke spelers: “Dat beginnen we te voelen. Het geluk hebben we ook vandaag niet kunnen afdwingen. Het spel was beter dan vorige week maar niet voldoende om het tij te keren. Volgende week spelen we thuis tegen Hugo Boys, die wedstrijd zullen we moeten winnen om bovenin mee te blijven doen.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button