Sport

VV Succes richt vrouwenteam op

Adverentie

Hippolytushoef – Voetbalvereniging Succes is bezig met de vorming van een vrouwenelftal. De nieuwe ploeg uit Hippolytushoef heeft de eerste training achter de rug, al zijn er nog een aantal plekjes over voor nieuwe speelsters.

Sommige dames uit het nieuwe elftal hebben nog nooit gevoetbald, terwijl andere al jaren voetbalervaring hebben opgedaan. Wat zij allemaal met elkaar gemeen hebben, is dat ze allemaal de wil hebben om te voetballen. Om het team verder vorm te geven, zijn een aantal nieuwe speelsters ook welkom. Iedereen van zeventien jaar of ouder die graag wil voetballen, kan een mailtje sturen naar info@vvsucces.com.

Tot en met de winterstop gaat de groep trainen om er een hecht team van te maken. Na de winterstop worden de eerste wedstrijden gespeeld.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button