Jeugd

Gezellige kerstviering Trimaran

Advertentie:

Den Helder – Veel basisscholen vieren zo vlak voor de vakantie alvast een kerstfeestje. Zo ook donderdagavond bij basisschool De Trimaran. Een heuse kerstmusical werd opgevoerd door groep 7 en daarna was het lekker genieten van de meegebrachte, veelal zelfgemaakte lekkernijen. Ook aan de ouders was gedacht, allerlei zelfgemaakte hapjes konden tegen een geringe vergoeding geproefd worden.

Musical
De groep van meester Maarten-Jan had in twee weken tijd een musical ingestudeerd. Het kerstverhaal werd hiermee verteld en alle leerlingen op de tribune zaten geboeid te kijken. Het leuke van een musical, er wordt gezongen en aangezien dit bekende kerstliedjes waren zong iedereen gezellig mee. Directeur Marijke was vol lof over de acteerprestaties van groep 7 en verheugt zich nu al op de eindmusical van deze groep volgend schooljaar.

Lipdub
Na de musical gingen alle groepen naar hun lokaal om met elkaar te genieten van al het lekkers, en wat leuk, je mocht lekker kletsen in de klas! Juf Sigrid heeft als traditie dat zij voor de kerst een echte Lipdub maakt, een filmpje van kinderen die een kerstliedje playbacken. “Alleen al het plezier van het maken is het waard om zo’n filmpje te maken”, aldus een lachende juf. Het resultaat mocht er zijn, trotse ouders en kinderen bekeken het filmpje met elkaar.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button