Den Helder

Lockdown treft goede doelen-actie, Rotary kalender nu ook online te bestellen

Den Helder – Als gevolg van de lock-down zijn de verkooppunten voor de Rotary kalender 2021, met uitzondering van AH Schooten Plaza en de DA drogisterij in de Beatrixstraat, gesloten.

Zoals elk jaar gaat de netto-opbrengst van de verkoop van deze kalender met prachtige foto’s van Nieuwedieps mooiste plekjes, naar Helderse goede doelen, deze keer zijn dat de KNRM en de Reddingsbrigade.

Om er toch voor te zorgen dat een mooi bedrag aan deze goede doelen overgemaakt kan worden, kan de kalender nu ook online besteld worden. Voor slechts € 9,95 is deze kalender te koop die eigenlijk in geen enkel Helders huishouden mag ontbreken.

Als geïnteresseerde een mail stuurt naar rotarydenhelder@gmail.com en één of meer kalenders bestelt (ook leuk voor onder de kerstboom) en inwonend zijn in Den Helder, Huisduinen of Julianadorp dan wordt de bestelling corona-proof thuisbezorgd. Deelnemers die buiten dit gebied vallen krijgen hun verzending per post.

De kalender is ook nog steeds te koop bij AH Schooten Plaza en de DA drogisterij.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button