Den Helder

Top 2000 kerkdienst gaat online door

Advertentie:

Den Helder – Vanwege de lockdown heeft de PKN Den Helder besloten dat alle kerkdiensten voorlopig alleen online te zien en te beluisteren zijn. Het is niet mogelijk een kerkdienst te bezoeken.

Daarom wordt ook de Top2000 kerkdienst in de Vredeskerk op zondag 27 december om 16:00 online uitgezonden via: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10208

Via Whatsapp wordt contact gehouden met de kijkers en luisteraars thuis en er wordt alles aan gedaan een fantastische dienst te maken. Nadere informatie zoals het programma en het Whatsapp telefoonnummer worden vlak voor de uitzending op de site van PKN Den Helder gepubliceerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button