Kop van Noord-Holland

Vaccinatie voor kinderen met verhoogd medisch risico

Kop van Noord-Holland – GGD Hollands Noorden start deze week met het vaccineren tegen corona voor kinderen met verhoogd medisch risico. Het gaat om kinderen in de leeftijdscategorie 5 tot en met 11 jaar. In Noord-Holland-Noord worden deze kinderen op bepaalde momenten gevaccineerd op de priklocatie in Middenmeer. Speciale begeleiding is aanwezig.

Kinderen die in aanmerking komen voor een coronavaccinatie ontvangen een brief van de kinderarts. In de brief staat een speciaal telefoonnummer en een toegangscode waarmee ouders voor hun kind een afspraak kunnen maken. Deze uitnodiging moet worden meegenomen naar de vaccinatielocatie.

De vaccinatie is uitsluitend bedoeld voor kinderen die een uitnodigingsbrief van de kinderarts hebben ontvangen. Voor andere kinderdoelgroepen is vaccineren tegen corona (nog) niet mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button