Hollands KroonVideo

De Meerkoetelaars maken Carnavalshit

Advertentie:

Wieringerwerf – Prins Paljas 1/3 der Meerkoetelaars en zijn hofnar Joris hebben de afgelopen weken in de Liaison Studio in Wieringerwerf een carnavalsnummer opgenomen. Onder begeleiding van pianist Remi Gunther werd op de melodie van Lange Frans en Baas B. “Het land van Wieringermeer” opgenomen. Tevens is daar de bijbehorende videoclip gedraaid.

De teksten zijn door Prins Paljas 1/3 (Ton van Oers) zelf geschreven. Het lied geeft een kritische en soms melancholische blik op de Wieringermeerpolder. Wat ooit was wordt gemist, wat er komt wordt kritisch bekeken. Het lied en de videoclip zijn met veel enthousiasme door het publiek ontvangen. Op social media is dan ook veel lof en aandacht voor het lied, mede hierdoor komt het lied ook uit op CD.

Dit jaar vieren ze carnaval in Middenmeer van 21 tot en met 24 februari. Kijk voor het actuele programmaoverzicht op meerkoetelaars.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button