Den HelderZakelijk

De Schepper beste ijssalon van het land

Julianadorp – Ze waren al de beste ijssalon van Noord-Holland, maar maandag is De Schepper uit Julianadorp ook uitgeroepen tot de beste van Nederland. Dat werd bekendgemaakt tijdens het Award Festival van de Nederlandse Horeca Prijzen.

Alweer zes seizoenen is de ijssalon open en elk jaar krijgen ze meer klanten. “Onze beloning is natuurlijk al die mensen die ons weten te vinden en weer terugkomen”, aldus ijskoning Peter. Samen met zijn echtgenote Rachelle is het elk zomerseizoen weer keihard werken om heerlijk ijs te maken voor alle klanten. Die inzet werd in november al beloond met de titel “beste ijssalon van Noord-Holland” en nu dus ook met de landelijke titel.

De Nederlandse Horecaprijzen werden georganiseerd in samenwerking met Horeca Netwerk, Gastronomie, Horeca Vizier, Studio’s Aalsmeer, de DJ’s van Radio 538, Schweppes, Foodclicks, Koffietje.nl en Duchess. De organisatie van de verkiezing was in onafhankelijke handen van Vote Company. Deze specialist in verkiezingen faciliteert bijvoorbeeld ook de AD Publieksprijs bij de Musical Awards, de Shopping Awards en de KVK Innovatie Top 100.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button