Uitgaan

Harp in Huisduinerkerkje

Advertentie:

Huisduinen – Merel Naomi laat sprookjesachtige muziek horen op de harp. Met het programma “Féerie” laat ze het publiek genieten van de diversiteit aan klanken op de harp.

Begin 1900 was een belangrijke tijd voor de harp in Parijs. Er werd door een aantal harpisten prachtige harpmuziek geschreven. Met de compositie “Féerie” van Tournier en “Danse des lutins” van Renie waant een ieder zich in een fantasiewereld. Met haar favoriete stuk “La Source” voert ze het publiek mee over het water.

Merel Naomi geeft uitleg over de stukken. Het gemak waarmee zij het publiek aanspreekt is net zo overtuigend als haar spel op de harp. Ze werkt samen met Bakkerij Dunselman. Na het concert wordt de luisteraar getrakteerd op heerlijke petit fours.

Zondag 26 januari 15.00 uur, Huisduinerkerkje, Badhuissstraat 26, Den Helder. Voorverkoop 12,50 euro – Aan de deur 15 euro – kinderen tot 12 jaar 5 euro. Mail naar harp@merelnaomi.nl voor de voorverkoop.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button