Sport

Indoor tennistraining in tennishal ’t Schapendijkje

Adverentie

Den Helder – Menig tennisser is al druk aan het trainen in verband met de voorjaarscompetitie. In de winter en het voorjaar is het weer buiten nog wel eens onstuimig of is het gewoonweg te nat zijn om buiten te kunnen trainen. Dan is indoor trainen in tennishal ’t Schapendijkje een fantastisch alternatief.

Om bij een vereniging te kunnen trainen heb je vaak lidmaatschap nodig om gebruik te mogen maken van de baan of van een eventuele binnen locatie, maar een lidmaatschap is bij tennishal ’t Schapendijkje niet nodig! In tennishal ’t Schapendijkje kun iedereen het gehele jaar door tennissen en per keer betalen of een abonnement nemen voor een afgesproken periode. Tennishal ’t Schapendijkje is een privébaan waar je met een team of met je maatje perfect kunt trainen.

Tennistraining van een gediplomeerde trainer? Dat kan ook. Baanhuur in de winterperiode € 15,- per uur (niet per persoon) en in de zomer € 12,50. Tennishal ’t Schapendijkje reserveren? Bezoek de website: https://www.tennishalhetschapendijkje.nl/.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button