Jeugd

Uitje met peuters in de Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – Voor peuters tussen twee en vier jaar organiseert De Helderse Vallei maandelijks een peutermoment op de kinderboerderij.

In 2020 verhuist het peutermoment van de woensdag naar de donderdag, de eerste vindt plaats op donderdag 30 januari. Tussen 10.30 en 11.30 uur kunnen peuters met een ouder/verzorger meedoen met dit gezellige uurtje dat speciaal voor hen georganiseerd wordt.

Aan het begin van de activiteit wordt een verhaal voorgelezen, dat is dit keer ‘Moppereend’, het prentenboek van het jaar 2020. Daarna gaan de peuters op bezoek bij de dieren op de kinderboerderij. Ze maken kennis met de diverse dieren, nemen een kijkje in hun stallen en hokken en vegen de vloer van de dieren. Natuurlijk zijn er ook genoeg dieren om te aaien en te voeren.

Opgeven voor het peutermoment kan via www.deheldersevallei.nl/agenda of 0223 612 555. De activiteit kost €1,50 per kind. Begeleiding door een ouder/verzorger is noodzakelijk. De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen in Den Helder. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button