Hollands Kroon

Gratis cursus Politiek Actief voor inwoners gemeente Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – In Hollands Kroon start de digitale cursus Politiek Actief op woensdag 10 maart. De cursus is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over de gemeente. Ook is de cursus zeer geschikt voor iedereen die misschien interesse heeft om politiek actief te worden, maar nog niet precies weet wat de mogelijkheden zijn.

Wat doet de gemeente? Welke plek heeft de gemeente in het bestuur van Nederland? Hoe werkt de besluitvorming binnen de gemeente? Wat doet een raadslid? Op deze vragen en meer krijgen deelnemers aan de cursus antwoord. Een onderdeel van de cursus is een training debatteren. Daarnaast zijn er ontmoetingen met politici en bestuurders uit de gemeente. Zo krijgen deelnemers ervaring uit de praktijk mee en trainen ze nuttige vaardigheden.

Tot slot zijn de deelnemers digitaal aanwezig bij een vergadering van de gemeenteraad. De cursus is 5 avonden verdeeld over 5 weken. Meedoen is gratis.

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op gemeenteraad.hollandskroon.nl/politiekactief. Er kunnen maximaal 30 personen deelnemen vol is vol.  Aanmelden? Stuur voor 1 maart 2021 een mail naar griffie@hollandskroon.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button