Den HelderLOS Den Helder

Rockcafé de Engel Special bij Stennis met Frank en Dennis

Advertentie:

Den Helder – Het LOS radioprogramma “Stennis met Frank en Dennis” staat zaterdag aanstaande (23 januari) volledig in het teken van Rockcafé De Engel. Eigenaar Vincent Zomer maakte onlangs bekend dat het café in de Helderse Koningstraat niet meer opent.

In deze live uitzending blikken Frank en Dennis samen met Zomer en de oprichter van de kroeg, Mike Venekamp, op de 25 jaren dat De Engel bestond. Mike en Vincent leveren de muziek aan voor de twee uur durende special. Verwacht dus behalve verhalen van vroeger ook lekkere rockmuziek!

De Rockcafé de Engel Special is aanstaande zaterdag tussen 09.00 en 11.00 te beluisteren via 105.6MHz, via Regionoordkop.nl/live-radio of via de Regio Noordkop App (Android/iOS)

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button