GR2022DH

Peter Reenders lijstduwer voor Helders Geluid

Den Helder – De leden van Helders Geluid hebben unaniem het voorstel van het bestuur overgenomen en de conceptkandidatenlijst definitief gemaakt. Eerder werd al bekend gemaakt dat Robert Klein de lijstaanvoerder is van de nieuwe politieke beweging. Oud-raadslid Peter Reenders staat onderaan de lijst als lijstduwer.

“Gezien het huidige politieke landschap is er bewust gekozen om voor kwaliteit te gaan en niet voor kwantiteit”, zo laat de partij weten. “De partij kiest voor kandidaten-raadsleden die met een positieve blik willen werken aan de toekomst van onze gemeente. Helders Geluid gaat als team opereren samen met alle inwoners van onze mooie stad. De inwoner staat centraal bij Helders Geluid want de kiezer bepaalt uiteindelijk waar het om moet gaan.”

Na de naam van de lijstaanvoerder zal Maarten van der Hout (40) zijn naam op plaats 2 van stembiljet staan voor Helders Geluid. Maarten is werkzaam als marineofficier bij de logistieke dienst van de Koninklijke Marine. Heeft notarieel-recht gestudeerd en is afgestudeerd als Bachelor of Economics. In zijn vrije tijd is hij bestuurslid biodiversiteit bij de Imkersvereniging Den Helder. Op plaats 3 staat de naam van Astrid Bollebakker (42). Astrid is afgestudeerd in de Pedagogische Wetenschappen en is werkzaam als gedragsdeskundige. Zij is ervan overtuigd dat we meer bereiken door naast elkaar te staan in plaats van tegenover elkaar. Dat we voor elkaar iets willen doen in plaats van voor onszelf. Momenteel is zij secretaris van de politieke beweging Helders Geluid.

Sport
Naomi de Boer (31) staat op plaats 4 van de kandidatenlijst. Zij is afgestudeerd in de communicatie en werkzaam als senior marketing analist. Net als Helders Geluid heeft zij de overtuiging dat iedereen mee telt. Haar motto is niet voor niets “Samen bereik je meer dan alleen”. Helders Geluid wil meer aandacht voor de (breedte) sport. Een belangrijke pijler voor Ray Nolan (50) die op plaats 5 staat van de kandidatenlijst. Hij is werkzaam als zelfstandig ondernemer in de detailhandel. En in zijn vrije tijd actief als teambegeleider van Den Helder Maritiem O23.

“De inbreng van de inwoners die Helders Geluid uitdraagt” dat is wat Jan Pot (67) aanspreekt aan onze beweging. Hij is sinds kort weer terug op Helderse bodem na jaren voor zijn werk bij Defensie buiten de gemeentegrenzen te hebben gewerkt en gewoond. Uwe Smit (77) heeft jaren in de vastgoed sector gewerkt, maar is inmiddels gepensioneerd. Hij is nog altijd actief binnen de wielersport en speelt nog fanatiek basgitaar in een bandje. Hij wil met Helders Geluid de inwoners weer een echte stem geven.

Reenders
Lijstduwer voor Helders Geluid is Peter Reenders (72). De oud-opticien was jarenlang gemeenteraadslid. “Wij zijn een nieuwe beweging en met zijn ervaring kan hij ons attenderen op de valkuilen welke de gemeenteraad kent.” “Wij zien hem echt als een Meester Reenders”, sluit Klein af met een knipoog.

De nieuwe beweging wil zich de aankomende vier jaar onder andere inzetten om buurtreferenda waar te maken. Daarnaast is de filosofie van de vereniging om continu met de inwoner in gesprek te blijven. Inwoners kunnen ons laten weten wat belangrijk is, geef ons aan waar het om moet gaan. Laten wij samen onze mooie gemeente nog positiever op de kaart zetten. Bezoek onze website, spreek onze kandidaten aan, laat jouw mening of idee horen.

Kandidatenlijst Helders Geluid
1. Robert Klein
2. Maarten van der Hout
3. Astrid Bollebakker
4. Naomi de Boer
5. Ray Nolan
6. Jan Pot
7. Uwe Smit
8. Peter Reenders

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

11 reacties

 1. Een partij van “ hoger opgeleiden” , die zo lijkt het niet begrijpen dat de vrijheid en de rechtszekerheid van de burger op het spel staan. Dat de Rutteclub verwijderd moet worden, dat de zogenaamde “ Great Reset” op weg is naar een communistische samenleving, dat de Energietransitie het klimaat niet redt en een vermogens overdracht van arm naar rijk is, dat de Gemernteraad vrijwel nergens over gaat, dat burgerlijke ongehoorzaamheid nodig is en dat de gezagsgetrouwen de samenleving niets te bieden hebben ! Dat zij een nieuwe speler in de alfa hel zijn.

  1. bla die bla die bla de prins weet het beter neeeeeeee hij is alwetend gelooft in de uil van minerva word aub FVD lid en strooi vooral met al de complottheorieen waar thierry ook goed in is.

   1. Test, Prins doet huiswerk, véél huiswerk. Graaf je eens in het WEF in. Dan ontdek je dat er een elite is die grote invloed heeft op ons bestuur. Dan ontdek je dat de Rutteclub ook in het WEF zit. Doe eens gedegen huiswerk over de energietransitie, dan ontdek je dat dit een verdienmodel is die ook jou verarmt en het klimaat niet helpt. Verdiep je in de COVID aanpak die een social credit systeem begint. Verschuil je niet achter een FvD verwijt om zelf niet te behoeven nadenken. De feiten zijn hard en schadelijk. Er heerst cognitieve dissonantie alom en een onderwijs systeem dat indoctrineert. Tenslotte een advies: volg de website whatsupwiththat.

    1. Een vraag op google stellen is géén huiswerk maken.

     Iedereen heeft toegang tot het internet. Niet alleen om te zoeken; maar ook om erop te plaatsen.

     Er is geen filter. Content wordt alleen verwijderd als het in strijd is met de wet. (En zelfs dat is lastig)

     Een hoeksteen van goed onderzoek is dat de resultaten reproduceerbaar moeten zijn.

     Je kunt afgeven wat je wilt op het onderwijs. Echter onderwijzers moeten verantwoording afleggen voor hun resultaten.

     Het is tijd om een tijdje offline te gaan; ‘vriend’. Je brein heeft teveel prikkels te verwerken gehad 😉

     1. Fartsalot je hebt geen notie waaruit mijn huiswerk bestaat, ook niet betreffende mijn fundamentele opleiding, ook niet betreffende mijn onderzoek.

      1. Ik hoop in alle eerlijkheid dat je reacties op dit forum met een knipoog geschreven zijn; en geen weergave van je werkelijke geestelijke gesteldheid.

       Als het daarentegen je doel is om jezelf als internet wappie te profileren, ben je goed bezig …

       1. Er zijn gelukkig mensen die op zoek zijn naar de werkelijkheid. Mensen die de werkelijkheid niet willen zien noemen hen wappies en proberen dezen in discrediet te brengen. En dat is in meerdere opzichten kwalijk.

    2. Complot-theorieeën

     Het WEF en directeur Klaus Schwab zijn ook veelvuldig het mikpunt van complot-theorieeën. Ten tijde van de coronapandemie werd Klaus Schwab’s boek Covid-19: The great reset (juli 2020) door complotdenkers geïnterpreteerd als een draaiboek voor hoe, aan het WEF gelieerde invloedrijke personen, de pandemie misbruiken voor eigen gewin. In de ogen van de complotdenkers zou het WEF de verzamelplaats zijn van deze groep mensen met Klaus Schwab als kwade genius.The Great Reset zou volgens de complotdenkers het adagium zijn van een globalistische samenzwering. Overheden wereldwijd zouden, gelegitimeerd door de coronacrisis, meer macht naar zich toe trekken en deze macht gebruiken om in het geheim, via het WEF, te werken aan een grondige herziening (‘reset’) van voorheen gangbare sociaal-economische verhoudingen. Deze complot-theorie omtrent het WEF sijpelde ook door in de Nederlandse politiek. Zo stelden Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen van Forum voor Democratie herhaaldelijk kamervragen over de relaties tussen kabinetsleden en het WEF, insinuerend dat er een innige buiten-parlementaire samenwerking zou bestaan tussen kabinetsleden en het WEF.

 2. Was dat niet de man wiens mening als een blad van een boom omdraaide?

Back to top button
%d bloggers liken dit: