Hollands KroonZakelijk

Dagbesteding Het Groene Huijs krijgt laptop door De Uitdaging

Advertentie:

Slootdorp – Via de Hollands Kroonse Uitdaging werd Corina Groeneweg van dagbesteding Het Groene Huijs in Slootdorp in contact gebracht met Laurens Overtoom en Kim Bakkum van ICT vanaf Morgen. ICT vanaf Morgen is een social enterprise uit Alkmaar, met de doelstelling om zo veel mogelijk jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werk te bieden in de ICT. Onder de diensten dat dit bedrijf verleent, valt ook het “refurbishen” van afgeschreven ICT-apparatuur, zoals laptops en computers. Dit betekent simpel gezegd dat een ICT-apparaat een nieuwe of opgeschoonde binnenkant krijgt, zodat deze weer zo goed als nieuw is. Hiervan gaat een deel belangeloos naar goede doelen, de overige apparatuur is te koop. Corina wilde graag een goede laptop voor de dagbesteding. Bij ICT vanaf Morgen was ze daarvoor aan het goede adres.

Corina ging de laptop zelf halen in Alkmaar. Laurens gaf daar uitleg over de werkwijze van ICT vanaf Morgen en liet vol trots zijn bedrijf zien. Corina: “Duidelijkheid orde, zorgvuldigheid en netheid staalt dit mooie bedrijf uit. Mooi om te zien dat ICT vanaf Morgen deze mensen weer een mooie plek kan bieden in de maatschappij.” Via de Hollands Kroonse Uitdaging heeft het Groene Huijs een zo goed als nieuwe laptop gekregen. Hier zijn we bij Het Groene Huijs heel blij mee. We gebruiken deze laptop voor medewerkers en bezoekers van het Groene Huijs.” Als tegenprestatie was afgesproken dat er een heerlijke zelfgemaakte appeltaart gebakken ging worden.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button