Cultuur/NatuurSchagen

Wereldkoor Cascantar in het Kerkje Valkkoog

Advertentie:

Schagen – Cascantar geeft zondag 22 januari om 11.15 uur een concert in het kerkje van Valkkoog. Cascantar is een wereldkoor uit Castricum. Hun specialiteit is meerstemmige a capella zang, variërend van opzwepend Zuid-Afrikaans, mooie Balkanliederen en prachtige samenzang uit de Kaukasus of traditionele folk uit andere landen. Het koor wordt geleid door Joke van der Weide.

Als intermezzo speelt muziekgroep Altegaer. Deze groep bestaat uit vijf mensen die allemaal hun sporen in de folk en aanverwante muziek hebben verdiend. Bij enkele liederen wordt Cascantar instrumentaal ondersteund door Altegaer. Het allerbelangrijkste voor Cascantar en Altegaer is het plezier dat ze samen hebben in het spelen en zingen en dat plezier over te brengen aan het publiek.

Toegangsprijs voor het concert is € 15,- inclusief koffie of thee. Reserveren via mickey.vroege@casema.nl of tel. 06 51 927 592 (Meinard Kloppenburg). Indien niet uitverkocht zijn kaarten ook bij de entree verkrijgbaar.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button