Hollands Kroon

Burgemeester geeft sleutel aan Prins Paljas 1/3

Adverentie

Wieringerwerf – Aan het begin van de vrijdagmiddag vond in de cultuurschuur in Wieringerwerf de sleuteloverdracht plaats van de gemeente Hollands Kroon. Burgemeester Rian van Dam overhandigde de sleutel aan Prins Paljas 1/3.

In een volle Cultuurschuur en onder muzikale begeleiding van de hofkapel toeternietoe was er de traprede van adjudant Jasper Beemsterboer en een optreden van de dansmariekes. Daarna ging het gezelschap naar de oude raadszaal, waar het officiële moment plaatsvond.

Voorafgaand aan de sleuteloverdracht was er tussen burgemeester Van Dam en Prins Paljas 1/3 een kleine dialoog. Na de overdracht was er nog tijd voor de wisseling van het Ad van Oers ijzer, dat overging naar Fred de Vries, een huldiging en spraken enkele aanwezigen de carnavalsprins en de Raad van Elf toe.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button