Hollands Kroon

Burgemeester geeft sleutel aan Prins Paljas 1/3

Wieringerwerf – Aan het begin van de vrijdagmiddag vond in de cultuurschuur in Wieringerwerf de sleuteloverdracht plaats van de gemeente Hollands Kroon. Burgemeester Rian van Dam overhandigde de sleutel aan Prins Paljas 1/3.

In een volle Cultuurschuur en onder muzikale begeleiding van de hofkapel toeternietoe was er de traprede van adjudant Jasper Beemsterboer en een optreden van de dansmariekes. Daarna ging het gezelschap naar de oude raadszaal, waar het officiële moment plaatsvond.

Voorafgaand aan de sleuteloverdracht was er tussen burgemeester Van Dam en Prins Paljas 1/3 een kleine dialoog. Na de overdracht was er nog tijd voor de wisseling van het Ad van Oers ijzer, dat overging naar Fred de Vries, een huldiging en spraken enkele aanwezigen de carnavalsprins en de Raad van Elf toe.

Trefwoorden
Toon meer

Rinze de Vries

Rinze de Vries is vader van Jet, Suus & Fos, man van Femke, opgegroeid en wonend in de Wieringermeer. Hij is hobby videograaf, radio-verslaggever en AV-specialist voor de streekomroep Regio Noordkop en Noordkop Radio en bereikbaar via rinze@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close