Uitgaan

Ga op ontdekking bij Kinepolis tijdens Discovery Day

Den Helder – Vorig jaar kwam Kinepolis met iets speciaals in november: Discovery Day! En 21 maart komt de tweede editie en nu ook in Den Helder. Tijdens deze dag ontdekken bezoekers middels een dynamische trailershow en exclusieve behind the scenes beelden en de nieuwste films op het grote doek.

Jaarlijks komen er meer dan 450 films in de bioscoop. Met zoveel keus wil Kinepolis de bezoeker alvast informeren en inspireren met de vooruitblikken naar de films die uitkomen in 2020. De volgende Discovery Day vindt plaats op 21 maart 2020 bij Kinepolis. Gratis tickets zijn vanaf 20 februari verkrijgbaar. Voor bezoekers is dit de kans om trailers, featurettes en making of-beelden met het beste beeld en geluid te bekijken, vanuit een heerlijke bioscoopstoel.

Tijdens Discovery Day zijn er twee varianten te zien: Algemeen en Familie. Ook worden er gratis totebags, gevuld met leuke goodies, uitgedeeld aan alle bezoekers. De Kinepolis Discovery Day is een gratis evenement dat plaatsvindt op zaterdag 21 maart 2020 in de Kinepolis-bioscopen. Vanaf 20 februari zijn er online tickets te reserveren via www.kinepolis.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button