Uitgaan

Passion in de Ontmoetingskerk

Advertentie:

Julianadorp – Als opmaat naar de stille week voor Pasen wordt het passieverhaal verteld in de ontmoetingskerk in Julianadorp. Een aantal vertellers brengt een moderne versie van het lijdensverhaal van Jezus, omlijst door muziek en zang.

Net als voorgaande jaren speelt het Klein Harmonie Orkest, onder leiding van dirigent Bert Willemsen. Diverse jonge zangers geven hun enthousiaste medewerking aan deze avond. Melanie Uileman is medeverantwoordelijk voor de muzikale organisatie. Iedereen die eerder de Passion bezocht kan beamen dat het een bijzonder sfeervolle uitvoering is.

De gratis kaarten kunnen gereserveerd worden via passionjulianadorp@gmail.com. De Passion is op zaterdag 4 april in de Ontmoetingskerk aan de Parkstraat en begint om 20:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button