Den HelderZakelijk

Rent & Event feestelijk geopend

Advertentie:

Den Helder – Rent & Event werd zondagmiddag ondanks de Coronamaatregelen toch met een feestelijk tintje geopend. Het bedrijf verhuurt en verkoopt elektrische voertuigen en werkt met een aantal regionale bedrijven samen. Eigenaren Marcel Timmerman en Mickel Matroos dachten dat de kinderen even kwamen kijken in hun nieuwe bedrijf, maar die hadden een verrassing. Ze organiseerden stiekem een heuse Drive By van familie en vrienden. Allemaal hadden ze een oranje ballon in de oranje kleur van het logo.

Eigenaar Marcel Timmerman heeft een ruime ervaring met elektrische voertuigen en verkocht die door heel Nederland. Door persoonlijke omstandigheden moest hij met dit bedrijf stoppen, maar het bleef wel kriebelen. Toen hij het er met zijn overbuurman Mickel Matroos over had was die eigenlijk gelijk geïnteresseerd. Ook hij is ondernemend van aard en samen besloten ze het avontuur aan te gaan.

Samenwerking
Een aantal regionale ondernemingen, zoals Helder Event, Dave Kleine van Fort Westoever, de Klimvallei en Bruuzer van Texel wilden graag de samenwerking aangaan. Je kunt er dus niet allen 100% groene voertuigen huren of kopen, maar bijvoorbeeld ook een arrangement voor een leuk bedrijfsuitje aan vastkoppelen.

Als de vraag gesteld wordt waarom ze juist in deze lastige Coronatijd hun onderneming starten geven ze aan dat het juist in deze Coranatijd heerlijk is om lekker buiten te zijn met de elektrische voertuigen. Je kan er heerlijk mee de natuur in trekken en omdat de voertuigen 100 procent groen zijn hebben ze dus geen uitstoot en maken ze geen lawaai.

Rent & Event is te vinden aan de Baljuwstraat op nummer 17K. Ze zijn ze ook te vinden via Facebook en Instagram en natuurlijk via hun eigen pas gelanceerde website: huureenscooter.com

Een heuse Drive By langs het nieuwe bedrijf (foto aangeleverd)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button