Overige

Speel mee met The Band Senior

Lutjewinkel – Wie onder de noemer 55+ valt en ooit eens een gitaar of drumstel heeft gekocht dat nu staat te verstoffen, of wie altijd al eens een instrument heeft willen bespelen, maar bij wie het er simpelweg nooit van kwam, voor die personen is de workshop “The Band Senior” echt iets om alsnog weer te gaan spelen.

Het doel van de workshop is samen muziek maken. In dit traject van drie workshops van twee uur wordt gewerkt naar een uitvoering met medemuzikanten op een echt podium, gecoacht door Sebas Fledderman en Tom Beemster, beiden docenten van de Rock ’n Roll Fabriek. Gezocht worden drummers, basgitaristen, gitaristen, toetsenisten, zangers en zangeressen.

De weekenden waarin de workshops plaatsvinden zijn 4, 5, 6 maart, 11, 12, 13 maart en 18, 19, 20 maart op de vrijdagmiddag, zaterdagochtend, zaterdagmiddag of zondagmiddag. De workshops worden gegeven in Cultuurhuis de Kolk in Lutjewinkel. Daar zijn versterkers en drumstel aanwezig. Aansluitend is de presentatie (datum is nog niet vastgesteld.)In maart geen tijd? Geen paniek, verderop in het jaar zullen nog een aantal workshoprondes plaatsvinden.

Aanmelden
Mede dankzij subsidie van de gemeente Hollands Kroon, Stichting het RC Maagdenhuis, de Pius Stichting en het Postcode Loterij Buurtfonds bedragen de kosten voor deelname slechts €50,-. Aanmelden kan via info@rocknrollfabriek.nl. Vermeld bij aanmelding naam, leeftijd en het instrument wat je wilt bespelen en wat voor muzikale ervaring je al hebt. Voor verdere informatie zie de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button